Testosteron tillskott man

Testosteron tillskott man

Ett antal olika typer av kosttillskott hävdar att kunna avsevärt höja dina testosteronnivåer. Resultaten är ofullständiga. Några av dessa testosteron kosttillskott för män är följande:

D-asparaginsyra

D-asparaginsyra är en aminosyra som förekommer naturligt i kroppen. Enligt en ny studie, Det kan höja nivåerna av follikelstimulerande hormon och luteinizing hormon i kroppen. Båda dessa har potential att främja produktionen av mer testosteron av kroppen.

Zink

Zink är ett mineral som är nödvändigt för att din kropp ska fungera korrekt. Det har fastställts att minskade testosteronnivåer orsakas av en zinkbrist. Zink har visat sig öka testosteronproduktionen i testiklarna. Det är möjligt att långsiktig zinkbehandling kommer att resultera i en ökning av testosteronnivåer.

Magnesium

Det har visat sig att ta magnesium som tillskott kan förbättra fria och övergripande testosteronnivåer. Detta kan vara fördelaktigt för både inaktiva individer och idrottare. Det är viktigt att komma ihåg att de som tränade hade högre testosteronnivåer. Läs mer om testosteronnivå hos män.

D-vitamin

När din hud utsätts för solsken genererar din kropp D-vitamin som en naturlig process. D-vitaminbrist kan å andra sidan uppstå hos dem som inte får tillräckligt med solskensexponering. I en årslång forskning, 65 män som tog 3300 IE av D-vitamin dagligen hade en 20 procent ökning av testosteronnivåer jämfört med dem som inte tog vitaminet.

Testosteron kosttillskott

TestoPrime (testoPrime)

testo prime

Tanken att du kan ingjuta din kropp med naturliga testosteron boosters för att förbättra dina energinivåer, även efter ett rigoröst träningspass, kan tyckas vara ett bedrägligt marknadsföringssystem. Testo Prime är det bästa valet bland de fyra testosteron kosttillskott eftersom det låter dig vrida tillbaka klockan på dina testosteronnivåer, så att du kan återta kontrollen över ditt liv och din kropp. Det är säkert att symptomen du upplever kommer att intensifieras om du lider av låga testosteronnivåer. Trötthet gör det svårt att ta sig igenom dagen, och känslomässig överväldigande kan uppstå som ett resultat av att ha för mycket östrogen i ditt system. Din kropp kommer också sannolikt att förändras till följd av detta tillstånd (och inte på ett bra sätt).

Testogen

testogen

Testogen har blivit så populärt att det har presenterats i bland annat Men’s Health, LA Weekly och till och med Men’s Journal. Sedan 2014 har det fått stöd från mer än 80 000 män i mer än 134 länder. Det utvecklades för att hjälpa dig att bekämpa trötthet, öka kroppsfett och en minskande libido, bland annat. När dina testosteronnivåer är låga, Du kan finna dig själv känna dig ledsen, arg, och oinspirerad att åstadkomma i stort sett vad som helst under en tid.

Främsta hanen

prime male

Det är möjligt att återta din maskulinitet med Prime Male – dessa typer av testosteron boosters kan återställa testosteronnivåer upp till 30 år sedan, så att du kan känna dig som mannen du en gång var. Det bästa är att du kan se fördelar i veckor, inte månader, i motsats till månader.

Kosttillskott män testosteron

Exempel på män testosteron kosttillskott inkluderar:

Ashwagandha (engelska)

Ashwagandha används i traditionell indisk medicin för en mängd olika tillstånd, inklusive sexuell dysfunktion och infertilitet. Växtens rötter och bär används bland annat för att skapa teer, extrakt och kapslar.

D-vitamin

Dessutom, Det är tänkbart att D-vitamin också kan bidra till ökad testosteronproduktion. Resultaten av en forskning från 2011 utförd av Trusted Source visade att män med D-vitaminbrist som tog 3 332 internationella enheter (IE) av D-vitamin dagligen i ett år såg en betydande ökning av deras testosteronnivåer.

Zinktillskott

En zinkbrist kan vara förknippad med låg T. Detta beror på att zink är involverad i produktionen av testosteron. Dessutom är zink viktigt för att upprätthålla spermiernas kvalitet också.

Dhea-tillskott

Människor använder DHEA kosttillskott som piller eftersom de tror att de kan öka sexlusten, öka muskelmassa och uthållighet, bekämpa effekterna av åldrande och till och med förbättra vissa hälsoproblem. Det finns dock få bevis som stöder många av dessa påståenden. Dessutom finns det vissa faror i samband med kosttillskott.

En snabb sammanfattning av vad vetenskapen verkligen vet om DHEA kosttillskott och vad du behöver veta om deras säkerhet tillhandahålls nedan för din bekvämlighet.

Tribulus terrestris studie

Tribulus terrestris har länge använts som tonic och afrodisiakum i ayurvedisk medicin, liksom i europeisk folkmedicin för att förbättra sexuell styrka. Toxikologiska studier har visat att protodioscin, en av steroida saponiner, är den primära komponenten som är ansvarig för örtens effekter på libido och sexuell funktion. För att garantera att Tribulus är effektivt är det viktigt att det erhålls från en välrenommerad källa.

Tribulus terrestris sexlust

En av dessa växter är Tribulus terrestris, som har visat sig erbjuda en rad hälsofördelar, inklusive lägre blodsocker- och kolesterolnivåer, förändrade hormonnivåer och förbättrad sexuell funktion och önskan, enligt vissa studier.

Tribulus terrestris är en liten, lummig växt som växer i tropikerna. Punkteringsrankor, Gokshura, caltrop och gethuvud är några av de andra namnen på denna växt.

Det kan hittas växa på en mängd olika platser, inklusive områden i Europa, Asien, Afrika och Mellanöstern.

Medicinskt bruk för växtens rot och frukt har dokumenterats i både traditionell kinesisk medicin och indisk ayurvedamedicin.

Individer har traditionellt använt denna växt för ett antal möjliga fördelar, inklusive att öka sexuell lust, att upprätthålla urinvägarna friska och att lindra svullnad i benen.