Testofen

Testofen

I en dubbelblind, randomiserad klinisk forskning, Testofen, en specialiserad Trigonella foenum-graecum frö extrakt, visade sig lindra åldersrelaterade symtom på androgen brist, höja testosteronnivåer och förbättra sexuell prestanda hos friska åldrande män.

Testofen bluff

Män som följer en hälsosam kost och använder produkter som inkluderar Testofen®, liksom de som deltar i regelbunden motion, kan hjälpa till att upprätthålla hälsosamma testosteronnivåer, som i sin tur stöder en mängd olika kroppsfunktioner. Ett av kosttillskotten vi rekommenderar är Maxulin, som inkluderar Testofen®; just nu kan du njuta av en gratis provperiod av tillägget genom att använda koden “TEST” i kassan.

Testofen biverkningar

Medan Testofen visade sig vara säkert i denna studie, andra experter tror att bockhornsklöver kan inducera gastrointestinala problem såsom diarré, uppblåsthet och nasal trängsel när det tas i mängder större än de som finns i livsmedel eller kosttillskott.

Hosta, väsande andning, ansiktssvullnad och allergiska reaktioner hos överkänsliga personer är några av de andra negativa effekterna av detta läkemedel.

Vissa anser att bockhornsklöver också har en hypoglykemisk effekt, därför bör personer som har diabetes hålla ett öga på sina blodsockernivåer noga.

Vad är testofen?

En proprietär matris av saponin glykosider som kallas FenusideTM har syntetiserats från ett unikt extrakt av Trigonella foenum-graecum frö. Testofen® är ett proprietärt extrakt av Trigonella foenum-graecum frö som har syntetiserats från en proprietär matris av saponin glykosider som kallas FenusideTM. Dessa komponenter har kliniskt visat sig förbättra testosteronnivåer i män, främja hälsosam sexuell drivkraft och vitalitet, öka muskelmassa och makt, och bidra till förbättring av idrottsprestationer samtidigt lindra symtomen på andropause.

Kombinationen av daglig testosteron tillskott och motstånd utbildning kan hjälpa män att upprätthålla friska nivåer av fritt testosteron som redan ligger inom det normala intervallet. Testofen® har visat sig öka en mängd olika biologiska processer.

Idag är dagen att införliva Testofen® i produktkompositioner avsedda för sportnäring eller mäns hälsa.