Köp testosteron

Köp testosteron

Kompletterande testosteron är nu lätt tillgänglig i ett antal former, inklusive injektioner, fläckar och geler som patienter kan gnugga in i huden för att öka sina nivåer. Läkare vid University of Washington i Seattle, Dr. John Amory, en professor i medicin, uppskattar att kostnaden för att köpa testosteron kosttillskott kan variera från $ 75 till $ 300 varje månad.

Testosteron effekt

Mäns hormon testosteron spelar en viktig roll i deras utveckling. En manlig testosteronproduktion kan börja så tidigt som sju veckor efter befruktningen i vissa fall. Testosteronnivåer växer under puberteten, når en hög under de sena tonåren, och sedan gradvis minska. När en kille har fyllt 30 år eller däromkring, Det är typiskt för hans testosteronnivåer att falla något varje år.

Majoriteten av killarna har mer testosteron än de behöver. Det är dock tänkbart för kroppen att generera för lite testosteron under vissa omständigheter. Hypogonadism är en medicinsk sjukdom som resulterar som ett resultat av detta. Hormonell behandling kan användas för att behandla detta tillstånd, men det måste ordineras av en specialist och övervakas noggrant för resultat. En testosteron behandling regim bör inte övervägas av män som har normala testosteronnivåer.

Ökade testosteronnivåer har en inverkan på varje aspekt av en mans liv, från reproduktionssystemet till sexualitet till muskeltillväxt och bentäthet. Det har också en funktion i utvecklingen av vissa beteenden.

Låg testosteron kan vara en bidragande faktor till DE, och testosteron piller kan hjälpa dig att lösa ditt DE problem.

Manliga könshormoner

Androgener är manliga könshormoner som börjar öka i produktion under puberteten. Du behöver dem för att utvecklas till en sexuellt mogen vuxen som kan reproducera sig. Emellertid, Dessa androgen hormoner tenderar att minska efter ålder som kan ökas tillbaka tillskott.

Kosttillskott män potens

Kosttillskott för manlig styrka kan hittas i en regelbunden, välbalanserad kost bestående av färska, säsongsbetonade och hela livsmedel. De som upplever manliga svårigheter till följd av åldrande, extrem stress eller en ohälsosam livsstil kan överväga att använda näringstillskott för att lindra sina symtom. Vilka är de finaste vitaminerna för killar, och hur får du dem? Din primärvårdsläkare, som är bekant med dig och din sjukdomshistoria, är unikt lämpad för att ge dig råd om detta ämne.